Over Troost & de Boer

Uw tevredenheid is onze doelstelling

Troost & de Boer is een kleinschalig bedrijf dat nog staat voor goede service en klantvriendelijkheid, door onze kleinschaligheid en korte communicatie lijnen staan wij garant voor goed en plezierig personenvervoer.

Kwaliteit

Wij zijn in het bezit van een jong en dealer-onderhouden wagenpark, dit in samenwerking met een hecht teamverband van telefonistes, centralisten en chauffeurs geeft ons de mogelijkheid om u veilig en comfortabel te vervoeren.

Ervaring

Taxi Troost & de Boer te Wolvega heeft al ruim 100 jaar ervaring in de taxibranche en is uiteraard in het bezit van het TX-keurmerk wat garant staat voor kwaliteit. Al ons vervoer loopt via onze moderne centrale in Wolvega waar onze vriendelijke telefonistes klaarzitten om u te woord te staan.

Diversiteit

Door de diverse mogelijkheden van ons wagenpark zijn wij in staat om bijna elk vervoersprobleem voor u op te lossen of het nu taxi, rolstoel, limo of touringcarvervoer moet zijn wij regelen het voor u.

Boek uw rit

Bel: 0561 - 612 643

TX-keurmerk

Het TX-Keur is het officiele landelijke kwaliteitskeurmerk voor het taxivervoer. Het keurmerk staat voor vakkundige chauffeurs en eerlijk en comfortabel taxivervoer. U kunt als consument en opdrachtgever van taxivervoer dus een bewuste keuze maken voor kwaliteit.

Lees meer

Taxi Troost & de Boer staat voor:

  • Kwaliteit
  • Ervaring
  • Diversiteit

Actualiteiten

Algemeen

Nieuwe website Taxi Troost & de Boer

Met trots presenteren we u de nieuwe website van Taxi Troost & de Boer. Met…