Directievervoer

Directievervoer behoort tot onze exclusieve services.

Wij hebben voor directievervoer professionele chauffeurs in dienst die u vlotveiligvoordelig en comfortabel van a naar b brengt. Deze rijders hebben de vereiste diploma’s en papieren om als chauffeur te werken. Daarnaast zijn de chauffeurs van Troost & de Boer gekwalificeerd voor directievervoer.

De medewerkers van Taxi Troost en de Boer hechten grote waarde aan persoonlijke service, continuïteit en betrouwbare rijvaardigheid.

Luxueus & comfortabel

U zult merken dat u zich tijdens de rit rustig kunt voorbereiden op een afspraak, uw documenten kunt doornemen of even kunt ontspannen. Wagens van Troost & de Boer voor directievervoer zijn luxueus en comfortabel. Uiteraard zijn de wagens altijd netjes en schoon en vrij van schade en reclame.

Vraag vrijblijvend een offerte op of bel rechtstreeks: 06-27031651.

Boek uw rit

Bel: 0561 - 612 643

Meer informatie

Ga naar CEO-drivers.com

Over Troost & de Boer

Taxi Troost & de Boer te Wolvega heeft al ruim 90 jaar ervaring in de taxibranche en is uiteraard in het bezit van het TX-keurmerk wat garant staat voor kwaliteit.

Al ons vervoer loopt via onze moderne centrale in Wolvega waar onze vriendelijke telefonistes klaarzitten om u te woord te staan.

Lees meer

Taxi Troost & de Boer staat voor:

  • Kwaliteit
  • Ervaring
  • Diversiteit

Actualiteiten

Algemeen

Nieuwe website Taxi Troost & de Boer

Met trots presenteren we u de nieuwe website van Taxi Troost & de Boer. Met…