Ziekenvervoer

Ziekenvervoer in grote delen van Friesland en Groningen

Taxi Troost en de Boer verzorgd in grote delen van Friesland en Groningen het ziekenvervoer van verschillende Zorgverzekeraars. Wij rijden onder andere voor: AgisAchmeaUniveVgzTriasIzade Friesland en vele anderen.

Taxi Tolbert, (dat vanaf 2009 het ziekenvervoer in de provincie Groningen verzorgd) valt onder Taxi Troost en de Boer te Wolvega die al ruim 90 jaar ervaring heeft met het taxivervoer. Het ziekenvervoer loopt via de centrale in Wolvega, waar onze medewerkers klaar zitten om u van dienst te zijn met alle vragen rondom het ziekenvervoer.

Heeft u vragen of wilt u een rit boeken? Bel dan: 0561-612643


Wij zijn een taxibedrijf waar u nog persoonlijk klant bent en doordat u vaak dezelfde chauffeur heeft is het contact optimaal. Als u bijvoorbeeld naar het ziekenhuis moet voor radiotherapie blijft in de meeste gevallen de taxi gewoon op u wachten zodat u snel weer thuis bent

Taxi Troost en de Boer en Taxi Tolbert rijden met ervaren chauffeurs die wonen in de regio en dus uitstekend in de omgeving bekend zijn. Ook zijn onze chauffeurs in het bezit van een EHBO diploma (of leren hier nog voor), zodat u ook bij calamiteiten verzekerd bent van goede hulp.

De volgende locaties laten een aantal voorbeelden zien waar Troost en de Boer, zoals ook Taxi Tolbert, regelmatig te vinden zijn:

Boek uw rit

Bel: 0561 - 612 643

Over Troost & de Boer

Taxi Troost & de Boer te Wolvega heeft al ruim 90 jaar ervaring in de taxibranche en is uiteraard in het bezit van het TX-keurmerk wat garant staat voor kwaliteit.

Al ons vervoer loopt via onze moderne centrale in Wolvega waar onze vriendelijke telefonistes klaarzitten om u te woord te staan.

Lees meer

Taxi Troost & de Boer staat voor:

  • Kwaliteit
  • Ervaring
  • Diversiteit

Actualiteiten

Algemeen

Nieuwe website Taxi Troost & de Boer

Met trots presenteren we u de nieuwe website van Taxi Troost & de Boer. Met…